Mitt arbetsliv

Veckans ordspråk
× OBS! Denna sida är under utveckling!

Thomas i arbetslivet!


Förebilden Mr Bean!

Jag har bland annat arbetat med Business Intelligence-, affärssystem- och datawarehouse-lösningar sedan år 2000. Jag har lång erfarenhet av att jobba med framtagning av rapporter och statistik. I många år programmerade och utvecklade jag applikationer i Lotus/IBM Notes Domino. Behärskar SQL och har arbetat med MS SQL server via många olika typer av tjänster. Har även arbetat med systemadministration, roller och behörigheter i olika system! Utbildning av slutanvändare har ofta ingått i mina arbetsuppgifter. Jag har relativt färska kunskaper inom C#/.NET och webbutveckling med JavaScript, jQuery, MVC, API:er etc. Har också goda kunskaper inom MS Office.

Jag har i mitt yrkesliv lärt mig ta ansvar för mitt arbete och att både kunna jobba självständigt och i grupp. Är van att ta egna initiativ och vara lyhörd för andras behov. Som människa är jag analytisk, empatisk, hjälpsam, lojal, pålitlig och humoristisk. Gillar utmaningar och att försöka höja min ”ribba”. Tycker om att lära mig nya saker och att utvecklas som människa på alla plan! Har också ett stort intresse av matematik och ekonomi, och tycker mycket om att hålla på med siffror och statistik. Programmering har alltid intresserat mig och fungerar lite som min hjärngympa. Andra människor som finns i mitt liv skulle nog säga att jag är en man som har ett stort tålamod, är förstående, medmänsklig och har ett stort varmt hjärta.

Thomas före och efter jobbet!

På min fritid tycker jag om att lyssna på musik, att läsa, att se film, att resa, att löpträna med mera. Diskuterar gärna livets alla gåtor och mysterier med vänner och bekanta. Är en stor sportälskare!