Omgiven av mig

× OBS! Denna sida är under utveckling!

Varianten! Vilken färg är jag?

Boken för dig?

Alla känner vi någon som är jobbig att prata med. En dryg och dötrist människa som förpestar tillvaron för många och som bara tänker på sig själv. Författaren till boken Omgiven av mig känner sig själv! De har blivit bästa polare. De har fått ett unikt kompisband. De tillhör numera båda toppskiktet inom Förpestarnas Riksförbund och jobbar mer eller mindre aktivt för en drygare värld.

I boken får ni lära känna människan bakom boken och hans arbete för få till en skillnad i ditt behagliga liv! Du kommer ångra dig att du köpte boken, så låt bli att läsa den!

Är du en Thomas-typ?

Förvirrad?
Korkad?
Dryg?
Trögfattad?
Otydlig?
Vek?
Omusikalisk?
Ful?
Tråkig?

”Thomas-typen: Får dig att vända om och till och med att fly om du möter hen på stan. Hen slutar aldrig att prata om saker som är totalt ointressanta för dig. Hens skämt får blommor att vissna och man fattar absolut ingenting. Hen uppträder oftast väldigt okontrollerat till gränsen till förvirrat. Det dyker hela tiden upp grodor i hens mun.

Hens musikalitet är obefintlig.
Thomas-typer är också fula och tråkiga.”

Är du en röd typ?

Dominant?
Drivande?
Effektiv?
Energifull?
Rak och tydlig?
Viljestark?
Ambitiös?
Otålig?
målfokuserad och handlingskraftig?

Hur mycket gul är du?

Utåtriktad?
Social?
Positiv och optimistisk?
Kreativ?
Inspirerande?
Känslig?
Spontan?
Underhållande?
Lättsam?
Flexibel?
Nyfiken?

“Gul Person: Positiv livssyn, flexibel, nyfiken och lösningsorienterad. Idéspruta. Brinner för sin sak. Gillar: Positiva människor. Bekräftelse och vänlighet. Att samarbeta med andra. Ogillar: Tysta och slutna miljöer. Rutiner. Ovänlighet och detaljrika arbetsuppgifter. Uppfattas som: Dynamisk, engagerad, optimistisk och öppen. Men också egenkär, ytlig, snackig och känslosvallande. Skakar hand: Pumpar handen hjärtligt.”
Grön typ?

Pålitlig?
Lugn?
Lojal?
Stabil?
God lyssnare?
Omtänksam?
Otydlig?

“Grön person: Serviceminded, empatisk, lojal och pålitlig. Tänker först och pratar sen. Gillar: Planering, stabilitet och struktur. Vill ha framförhållning och känna sig delaktig. Behöver få tid på sig. Ogillar: Snabba förändringar. Otrygga arbetsförhållanden och att inte bli informerad i tid. Uppfattas som: Lagspelare, lojal och grundlig. Men också långsint, lättsårad, ha svårigheter ta egna beslut och förändringsobenägen. Skakar hand: Vänligt handslag.”
Blå typ?

Analytisk?
Noggrann?
Systematisk?
Logisk?
Lugn?

Här kommer det att läggas till mer information… när författaren väl har slutat att prata strunt!