Tråkigt

Varför skriver jag om tråkiga saker? Har jag inget roligare att göra?

Paintball

Betyg: 1

Kommentar: Gjort detta 1 gång. Aldrig mer! Jag blev fake-träffad hela tiden och gick ur inhägnaden! Jag är absolut en av Sveriges sämsta paintball-spelare!

Klia någon på ryggen

Betyg: 2

Kommentar: Gud vad tråkigt!

Travsport i TV

Betyg: 2

Kommentar: Oooh vad tråkigt! Ömsesidigt antar jag! Hästar är fina djur och jag har ridit 1 gång i mitt liv. Det var jätteroligt! Men travsport? Jag förstår tyvärr inte tjusningen! Sorry Per Skoglund om jag gör dig besviken!

Matlagningsprogram på TV

Betyg: 2 – och byter kanal!

Är jag ensam om att tycka att det gått inflation i antalet matlagningsstunder i TV? De är mycket duktiga och råden är säkert väldigt bra, men… jag passar på att byta kanal eller kila ut i köket (!)

Underbart roliga Björn Gustafsson som kocken Pierre tillagar och bjuder på korv med bröd i humorprogrammet Morgonsoffan som gick på SVT. Torr humor när den är som allra torrast!

Se klippet på Youtube
Pierre tillsammans med Melker Andersson

Kommentar: Gud vad tråkigt! Mer Björn Gustafsson och varmkorv!

Motorsport på TV

Betyg: 1

Bilar är roliga att köra, och att titta på, men att se dem köra runt och runt på en bana; nej, då åker jag hellre och tvättar bilen på macken eller tar hand om disken! Jag är väldigt sportintresserad generellt och gillar att se tävlingar och kamp, och jag har verkligen försökt att bli påverkad och engagerad när jag tittat på motorsport på TV. Tyvärr händer det absolut ingenting.

Kommentar: Gud vad tråkigt!

Listan på tråkiga saker kommer att fyllas på när jag får tråkigt…