Pinsamt eller inte

×Denna sida kommer att kompletteras med mer information under 2021!
Här nedan kan du läsa och titta på lite saker som jag tycker är lite pinsamma. jag kan lida med den eller de inblandade eller ibland skratta åt händelsen… Sidan kommer att kompletteras med fler händelser och iakttagelser!

Lotta på Liseberg, 2018-07-02

Sanningens ögonblick, 2008

Gissar att denna man fick det lite jobbigt efter sändningen!

Lögndetektor enligt Wikipedia
Hur fungerar en lögndetektor? Källa: Illustrerad vetenskap
Lögndetektor enligt Max Gustafson

Kan man lura en lögndetektor? Kan man lita på den? Om Brynolf & Ljung höll i testet; hur skulle du då agera? Eller om presidenterna i öst och väst höll i testet?

Allsång!

Jag gillar att sjunga! Som jag berättat tidigare är jag dock värdelös och det låter väldigt illa när jag tar ton. Jag fattas allt vad som kallas musikalitet och är tondöv. Ibland sätter allsångsledarna mikrofonen under hakan på personer som också borde låtit bli att sjunga. Allsång är kul, allsång sprider glädje. Men ibland blir det skämskudde fram när vissa personer tar ton och sjunger för oss alla i TV. Men jag beundrar de som vågar! Eller är det så att de flesta inte önskar sjunga i TV? Kan man inte sjunga allsång utan att behöva springa runt och förlöjliga personer och som något motvilligt hamnar i TV och blir offer för andra människors ironi. Eller är det Man måste ju bjuda på sig själv som gäller? Är man med i leken får man leken tåla…! För övrigt: Sanna Nielsen är en fantastisk programledare! Skicklig, varm och glad!

Thomas!